HTML

Feltaláló

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Keress társat a magyar Twitteren!

2009.04.29. 22:06 feltalalo

Éppen most folyik a magyar weben a Nagy Twitter Verseny, aminek az a célja, hogy beindítsa a magyar Twitter közösséget. De miért is lenne jó ez az átlagmagyarnak? Gondoltam érdemes lenne valami praktikus felhasználást is kitalálni: használjuk például társkeresésre!

Erre mindig van kereslet, úgyhogy lenne rá vállakozó bőven. Esetleg te is társat keresel? Itt van rá egy újabb lehetőség. De hogyan is működne?

Először is regisztrálsz a Twitterre, ami nagyon könnyű, itt van egy magyar videó is róla. Ha ez megvan, akkor többször nem kell az angol nyelvvel bíbelődni, mert a jelszavaddal beléphetsz a Turulcsiripre, ami teljesen magyar nyelvű, és a névtől sem kell megijedni. Semmi köze nincs a politikához, ha esetleg valaki erre asszociálna. :)

Ha ez megvan, akkor már írogathatsz is. De hogy lesz ebből társkeresés? Ha az írásaidba beilleszted ezt szót, hogy #tarskereso (kell elé a kettőskereszt is), akkor az azt jelenti, hogy te azért írogatsz, mert társat keresel. Akinek tetszik, amit írsz, az rádkattint, és megnézheti a profilodat. Ez utóbbit érdemes úgy kitölteni, hogy a fontosabb paraméterek kiderüljenek belőle, és ha megtetszel valakinek, vagy neked valaki, akkor twitter-en máris megszólíthatod.

Itt lehet látni, hogy mit írtak már eddig ebben a témában (egyelőre nem lesz sok), illetve itt lent beágyazva is látszik az utolsó néhány. Írjatok, és találjatok párt a Twitteren. :)

Loading...

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://feltalalo.blog.hu/api/trackback/id/tr311094566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása